45 JAAR ERVARING

EIGEN HAARWERKATELIER

ANKO GECERTIFICEERD

DECLARATIE AFHANDELING

Welkom bij Avenue Haarwerk

De specialist voor duurzame oplossingen bij haaruitval

Haaruitval door chemotherapie

Haaruitval door Alopecia

Haaruitval bij heren

Voller en langer haar

Stijlvolle oplossing

Vind het haarwerk dat bij jou past

Er zijn uiteenlopende redenen waarom je op zoek kunt zijn naar een pruik of haarwerk: er is een haar – of huidaandoening bij je geconstateerd, je moet chemotherapie ondergaan of misschien heb je last van extreme haaruitval door stress of andere oorzaken.

Wij helpen je zorgvuldig en deskundig bij het vinden van een mooie stijlvolle oplossing die bij jou, jouw smaak, jouw leeftijd, jouw budget en levensstijl past, en waar je je prettig bij voelt.

Specialisten op het gebied van haarwerk

Hoe groot of klein je haarprobleem ook is, je kunt bij Avenue Haarwerk terecht voor alle soorten haarwerk en andere oplossingen. Onze haarwerkspecialisten beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid. Ook op pruiken en haarwerk passen wij onze professionele knip- en styling technieken toe. Jouw wensen zijn daarbij altijd ons uitgangspunt.

“Als iemand met alopecia was ik al jaren op zoek naar de perfecte haaroplossing, en bij Avenue Haarwerk heb ik die eindelijk gevonden. Hun professionele en persoonlijke benadering zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde”

Werkwijze

Het perfecte haarwerk voor jou op maat

Wanneer je contact met ons opneemt, plannen wij graag een intakegesprek met je in. Tijdens deze eerste ontmoeting, die geheel vrijblijvend is, bespreken we uitgebreid wat je zoekt en maken we een analyse van je eigen haar. Daarnaast zullen we uitleg geven over de diverse mogelijkheden die er zijn. Het verdere traject hangt af van je wensen en voorkeuren. Ons team zal je adviseren, maar uiteindelijk ben jij degene die de beslissingen neemt.

Huisbezoekservice

Wanneer je niet in staat bent om naar onze salon te komen, bieden wij een huisbezoekservice aan. Onze haarwerkspecialisten komen dan naar jou toe, met alle benodigdheden en haarwerken, om het intakegesprek en eventuele vervolgafspraken bij je thuis te laten plaatsvinden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je mobiliteit en kun je toch profiteren van onze uitstekende service en expertise.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en wij regelen de declaratie bij jouw verzekeraar voor je.

Tarieven voor pruik & haarwerk

In ons eerste, vrijblijvende, gesprek laten wij je graag de verschillende haarvormen zien en geven wij je een prijsindicatie.

Wie zijn wij?

Jouw specialist in haarwerk en kapsels

Kapsalon Coiffure Avenue is al 45 jaar een begrip in Alkmaar. Onze liefde voor het vak is alleen maar gegroeid. Sinds 2009 zijn we gespecialiseerd in haarwerk voor medische haarproblemen, cosmetische haarwensen en oplossingen voor alle vormen van haaruitval en kaalheid. Eind 2016 zijn we verhuisd van de Oudegracht naar het voormalig eerste chocoladefabriekje van Ringers aan het Varnebroek 17a, vlakbij het Medisch Centrum Alkmaar.

Haaratelier

Professionele oplossingen

Op de tweede verdieping zit ons creatieve haarwerkatelier. Hier behandelen, vermaken en repareren wij de haarwerken en pruiken. Veel reparaties en onderhoud van het haarwerk kunnen op afspraak plaatsvinden terwijl je wacht.

COIFFURE AVENUE

Reguliere kappersbehandelingen

Onze kapsalon Coiffure Avenue in het centrum van Alkmaar bestaat ruim 40 jaar en is een begrip in Alkmaar en omgeving. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je – op afspraak – bij ons terecht voor alle reguliere kappersbehandelingen.

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Avenue Haarwerk vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service en haarwerken te bieden. Hieronder zie je enkele reviews van klanten die we hebben geholpen.

Lisa de Vries

“Tijdens een moeilijke tijd met chemo was Avenue Haarwerk mijn redding. Vriendelijk, professioneel en deskundig.”

Sarah Janssen

“Geweldige stylistes en persoonlijke aandacht, mijn haarwerk past perfect bij mij en ziet er natuurlijk uit.”

Piet van der Meer

“Uitstekende service en kwaliteit haarwerk, ik voel me weer zelfverzekerd en comfortabel.”

Aangesloten bij